auto verkoopAuto onderdelen 

Auto verkopen of inruilen?

Wat levert meer geld op? Je auto inruilen of je auto verkopen? Ik heb het onlangs getest en ben voor auto verkoop gegaan. In deze blog deel ik het resultaat. Ik had een Audi A3 uit 2014 en wilde deze graag omruilen voor een Audi A5. Allereerst ben ik via het internet op zoek gegaan naar een geschikte Audi A5. Deze heb ik relatief snel kunnen vinden. Ik heb contact opgenomen met het desbetreffende autobedrijf en voorgelegd om mijn auto in te ruilen. De autodealer bood mij €8.000 voor mijn ‘oude’ Audi A3. 

Vervolgens heb ik een auto opkoper benaderd. Na het versturen van enkele foto’s van mijn Audi A3 en wat aanvullende informatie, kreeg ik per mail (na 24 uur al!) een bod van €9.500 op mijn tweedehands Audi A3. Je kunt waarschijnlijk dus wel al raden voor welke optie ik gekozen heb.. 

Auto snel en soepel verkocht via een auto opkoper

Nadat ik de deal had gemaakt met de auto opkoper, is er een afspraak gemaakt dat zij mijn auto bij mij thuis zouden komen ophalen. Ik heb die afspraak diezelfde week nog kunnen maken. Enkele dagen later was het zo ver. Mijn Audi A3 werd opgekocht door een auto opkoper. Dit proces verliep snel en soepel! 

Had ik mijn auto ingeruild bij de dealer, dan had ik er een stuk minder voor gekregen. Ik vind €1.500 behoorlijk wat geld. 

Wil jij jouw auto verkopen? 

Wil jij jouw auto binnenkort ook verkopen? Bekijk dan eens de optie om je auto te koop aan te bieden bij een opkoper auto

Gerelateerde berichten

Leave a Comment