baby jumpsuitstips 

De top 5 leukste jumpsuits voor babys!

Als je op zoek bent naar een nieuw soort kledingstuk voor je baby is een jumpsuit wellicht iets voor jou. Het is eens een keer wat anders dan een rokje, broekje of jurkje. Ook is het leuk om een jumpsuit cadeau te geven. Dit is gemakkelijker om cadeau te geven dan een heel setje kleding zoals een rokje en shirtje. Het is handig om voor een jumpsuit te kiezen, omdat je het niet met andere kledingstukken hoeft te combineren. Je hoeft je baby namelijk alleen maar een jumpsuit aan te trekken en eventueel een vestje eroverheen wanneer het wat frisser is buiten. In dit artikel geef ik je een aantal voorbeelden van leuke baby jumpsuits.

baby jumpsuits

Lichtroze jumpsuit ribbelstof

Deze jumpsuit is lichtroze van kleur en is gemaakt van een stof met een ribbelpatroon. Deze stof zorgt ervoor dat de jumpsuit er niet saai uitziet, ondanks het maar uit één kleur bestaat. De jumpsuit heeft lange pijpen en korte mouwen. Deze jumpsuit is ideaal voor in het voorjaar of najaar. Doordat hij lange pijpen heeft kan die vrijwel altijd gedragen worden, alleen als het erg warm is in de zomer is deze jumpsuit wat aan de warme kant. Als het wat frisser is buiten kun je je baby ook een vestje over de jumpsuit aan trekken.

Lichtblauwe jumpsuit met donkerblauw sterretjespatroon

Deze jumpsuit is erg geschikt voor het voorjaar en de zomer. De jumpsuit heeft namelijk korte mouwen en korte pijpen. Het is gemaakt van rekbare stof en zit dus erg comfortabel voor je baby. Dit is van belang, want je baby moet zich comfortabel voelen en zich goed kunnen bewegen. De jumpsuit is lichtblauw en heeft donkerblauwe sterretjes. Dit is een vrij rustig en neutraal patroon en ook de kleur is vrij rustig.

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven op het gebied van jumpsuits voor baby’s.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment