Geen categorie 

Drie redenen om een dranghek te huren

Kijk eens gerust om je heen, waar zie jij allemaal dat er dranghekken geplaatst staan of geplaatst moeten worden? We zijn in Nederland druk bezig met diverse bouwprojecten of evenementen waar een dranghek aan te pas komt. Vooral bij evenementen zijn dranghekken essentieel om in te zetten en wij geven je drie redenen waarom. 

Voor de veiligheid

Veiligheid staat natuurlijk voorop als het gaat om een evenement of activiteit. Of het in dit geval gaat om het afschermen van bijvoorbeeld een EHBO plek of het is bedoeld om mensen via een bepaalde stroom te laten bewegen, dranghekken dragen direct bij aan de veiligheid van de mens. Helaas kunnen we niet alleen met personen de veiligheid waarborgen, maar worden dranghekken ingezet om mensen juist wel deze veiligheid te bieden. 

Overzicht

Daarnaast kunnen dranghekken ook het overzicht bieden wat je zelf niet had kunnen doen. Je kunt zoals we eerder al zeiden bepaalde gebieden afzetten met dranghekken waardoor er structuur op een evenementen wordt gecreëerd. Daarbij kun je op dranghekken ook signalen plaatsen zoals doeken of pijlen die een weg aangeven waar je heen moet.
Denk aan de weg naar de wc of de looproute richting de rookruimte. 

Ongewenste plekken wegdoezelen

Door dranghekken huren bij Webo Verhuur kun je ook een plek weg afschermen waar je liever geen kijk op hebt. Dit kan onder andere de EHBO post zijn, waar mensen zitten die onwel geworden zijn. Niet iedereen kan hier tegen en dit kun je daarom afzetten met dranghekken. Daarnaast kun je ook plekken wegdoezelen met bijvoorbeeld het afval of dumpplekken.  

Gerelateerde berichten

Leave a Comment