tips 

Dunne condooms zorgen voor meer comfort

Daten is momenteel heus niet gemakkelijk. Je moet al heel creatief zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en zelfs op stap met je partner kan nog wel eens een uitdaging zijn. En dus zul je er iets anders op moeten verzinnen. Je wilt elkaar beter leren kennen, maar je wilt of kunt niet naar een restaurant of een café. Dus spreek je bij één van jullie thuis af. Dat kan wat onwennig voelen. Maar voor hetzelfde geld vliegen de vonken direct over en weer. Het is dus nu, juist in deze tijden, extra belangrijk om goed voorbereid te zijn op wat misschien komen gaat. Zo is het altijd verstandig om latex vrije condooms op voorraad te hebben. Je weet dan zeker dat jij en je partner daar allebei plezier van hebben.

Dunne condooms geven een fijner gevoel

Wanneer je seks gaat hebben met een condoom, dan is dat wel zo verstandig. Je beschermt met een condoom niet alleen jezelf maar ook de ander tegen allerlei eng gedoe. Maar zo'n standaard condoom kan nog wel eens ongemakkelijk of onprettig voelen. Het is dan beter om te kiezen voor dunne condooms. Dunne condooms zijn net zo veilig, maar het materiaal waar ze van gemaakt zijn is veel dunner. En dat merk je!

Waarom zou ik gaan voor een condoom?

Het is sowieso altijd verstandig om gebruik te maken van een condoom. Dit voorkomt niet alleen zwangerschappen, het voorkomt ook veel seksueel overdraagbare aandoeningen. Zijn jullie een écht setje geworden? Dan kunnen jullie je allebei laten testen op SOA's, HIV en AIDS. Zijn alle tests negatief dan staat niets jullie in de weg om de condooms de deur uit te doen. Wil je een zwangerschap voorkomen? Dan kun je ervoor kiezen om alsnog dunne condooms te blijven gebruiken. Al zijn er dan ook andere voorbehoedsmiddelen in omloop.

Hoe bewaar je condooms?

Condooms zijn nogal kwetsbaar en je wilt natuurlijk niet dat er iets mee gebeurt. Het is dus belangrijk dat je er goed voor zorgt. Zo is het niet verstandig om een condoom in je portemonnee te bewaren. Zeker niet wanneer je je protemonnee altijd in je broekzak of kontzak draagt. Het condoom wordt dan te warm en het folie dat erom zit kan scheuren met als gevolg dat het condoom niet meer veilig is of zelfs kan scheuren tijdens de seks. Ook een doosje condooms bewaren naast de radiator is niet verstandig. En: die houdbaarheidsdatum staat er niet voor niets op!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment