tips 

Een babyshower in coronatijd

Bij een zwangerschap hoort (in de meeste gevallen) een babyshower. Zo’n babyshower ziet er in de huidige tijd, door de corona maatregelen, een stuk anders uit dan vroeger. Hoe kun je een leuke babyshower organiseren, terwijl je rekening houdt met de adviezen? Wij geven je een aantal tips!

Drive thru

Zorg dat de gasten beschikken over een auto, scooter of fiets. Versier deze met ballonnen en lintjes, die je bijvoorbeeld kunt kopen bij deze feestwinkel in Den Bosch Vervolgens rijden jullie in een stoet achter elkaar aan door de straat van de zwangere. Bij elke auto kan de zwangere dan een praatje maken en een cadeautje in ontvangst nemen. Degene in de auto krijgt dan bijvoorbeeld weer een taartje en drankje. Tip: draai toepasselijke muziek. Bijvoorbeeld ‘Baby’ van Justin Bieber. 

Huur een locatie waar je afstand kunt houden

Veel mensen in een huis, dan wordt het lastig om 1,5 meter afstand te houden. Wat momenteel wél mag, is iets afhuren waar je vaste zitplekken hebt. Hier kun je lekker bijkletsen, eten en drinken, cadeaus uitwisselen. Allemaal op 1,5 meter afstand.

Ga iets actiefs doen

Als de zwangere zich nog een beetje fit voelt, kun je in plaats van een babyshower ook een leuke activiteit organiseren. Een mooie wandeling, een e-chopper huren.. Of geef haar een beautybehandeling cadeau zodat ze nog even tijd voor zichzelf heeft. Zo bezorgen jullie de zwangere toch een leuke dag volgens de regels. 

Een online babyshower

Zijn jullie met veel mensen? Dan kun je er ook voor kiezen om de babyshower online te houden. Er zijn verschillende programma’s waarmee je een online meeting kunt houden. Zorg dat er lekkers en de cadeaus bij de zwangere worden gebracht en doe bijvoorbeeld online een spelletje.

Heb je nog versiering nodig voor de babyshower? Kijk eens bij De Feestspecialist XXL. Hier kun je eenvoudig online bestellen. 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment