Woning 

Een unieke look rondom het huis

De zomerperiode is weer van start gegaan! Waar de een deze periode en de vrije dagen gebruikt om eens lekker op vakantie te gaan, gaat de ander juist klussen in en rondom het huis. Zo kom je namelijk het gehele jaar wel klussen tegen die tijd nodig zullen hebben, welke je tijdens een zomervakantie prima kunt uitvoeren. Ook biedt de zomervakantie of een andere week waarin je niet hoeft te werken, ruimte voor verbouwingen en vernieuwingen in en rondom het huis. Wat dacht je van het bekleden van je gevel met latten, schrootjes of kunststof gevelbekleding van bijvoorbeeld Keralit. In dit blog vertellen we je er meer over!

Unieke gevelbekleding rondom het huis

Wanneer je het huis een unieke uitstraling wilt geven en een wauw-factor wilt creëren voor jezelf en anderen, is het mogelijk om gevelbekleding te monteren rondom het huis. De gevel is te bekleden met schroten, planken, rabatdelen of panelen, maar zullen de kunststof schroten je het minste werk kosten. De schroten van kunststof zullen namelijk in alle weersomstandigheden hun kleur behouden, beschikken ze over de juiste kwaliteit en heb je hier zelf voor de komende jaren geen omkijk meer naar. Je hoeft de onderdelen nooit te schilderen en hoef je niet vrijwillig de hoogte in, omdat je direct na de montage goed zult zitten voor de komende jaren!

Gevelbekleding van Keralit

Ben je opzoek naar gevelbekleding van de juiste kwaliteit waar je een lange tijd niet naar om hoeft te kijken? Wellicht dat de gevelbekleding van Keralit dan wel eens iets is voor je woning. Het merk Keralit biedt uitstekende gevelmateriaal en krijgt de woning hierdoor een mooie én vooral blijvende afwerking. Afbladderende verflagen en kleur- of glansverlies zijn hierdoor verleden tijd. In tegenstelling tot de eerder genoemde nadelen, zul je met Keralit genieten van stijlvolle gevels en dakranden die altijd een verzorgde uitstraling zullen hebben. 

Tegen een redelijke prijs weet het merk Keralit kunststof gevel- en dakrandbekleding aan te bieden. Het merk biedt verschillende sponningdelen, potdeksels en dakrandpanelen met bijbehorende montage profielen aan, waardoor je de kunststof gevelbekleding gemakkelijk kunt monteren en hier jarenlang profijt van zult hebben. De kunststof gevelbekleding is te verkrijgen in twee uitvoeringen, namelijk:

  • Classic: deze vorm van gevelbekleding is lichtglanzend en heeft het een hout look die niet van echt hout te onderscheiden is

  • Pure: effen met een matte structuur

Binnen deze twee uitvoeringen kun je een keuze maken uit een unieke RAL kleurcode, waarna je de onderdelen voor de gevelbekleding geheel naar wens in huis zult krijgen!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment