honden kauwbotGeen categorie 

Honden kauwbot

Altijd al je trouwe viervoeter willen verwennen met wat lekkers, maar je hebt geen idee met wat? Geef je hond een kauwbot! Een honden kauwbot is een smakelijke snack die verschillende smaken bevat die een hond erg lekker vindt. Zo kan je een kaal kauwbot kopen: zonder vlees, maar ook zijn er genoeg botten in ons assortiment die vlees bevatten! Wij bieden botten aan met runderhuid kip, long, slokdarm en uier. Toegegeven, het klinkt voor ons als mensen allemaal niet zo smakelijk maar je hond gaat er zeker van smullen!

Voordelen van het kauwbot

Het voordeel van het geven van een kauwbot aan je hond is dat deze erg goed zijn voor het gebit van je hond. Ook is dit een perfecte toevoeging bij de reguliere brokken die je hond krijgt. Ten slotte kan het kauwen op een bot zorgen voor rust bij je hond en dit kan toekomstige gedragsproblemen voorkomen.

Het is daarom dus raadzaam om naast de reguliere maaltijd je hond af en toe te verwennen met iets lekkers wat ook nog eens goed is voor zijn gezondheid! 

Kauwbotten voor alle formaten hond

Of je nou een terriƫr in je bezit hebt of een golden retriever: er worden kauwbotten aangeboden voor klein en groot. Alle honden hebben zo de mogelijkheid om te genieten van hun favoriete snack.

De botten worden dus aangeboden in verschillende formaten en prijsklassen. Er is zodoende voldoende keuze om je hond te kunnen voorzien van het perfecte bot en hem een geweldige tijd te bezorgen. 
Lees meer over kauwbotten op de website van Aware Pet Products.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment