deurkrukWoning 

Je kan je handen er niet vanaf houden

Er zijn een paar dingen die je iedere dag tientallen keren in je handen hebt. Zo heb je in onze technologische samenleving natuurlijk de smartphone die bijna iedereen wel standaard op zak of in zijn handen heeft, maar ook in huis is er een aantal dingen die jouw handen vele keren per dag bereikt. Zo zijn deurkrukken daar een van. Vergeet ze daarom niet in je interieur!

Deel van het huis

Omdat deurkrukken onderdelen van het huis zijn die je vaak aanraakt, zijn het ook onderdelen waarop vaak de aandacht gevestigd is van de bewoners, en van gasten. Het is daarom belangrijk om deze goed te laten passen bij jouw interieur. Een paar mooie, rustige deurkrukken zorgen voor een paar samenhangende ankerpunten in jouw huis en maken jouw interieur compleet.

deurkruk

Vieze handen

Een nadeel van het feit dat jij en je huisgenoten deze deurkrukken vaak aanraken, is dat ze ongemerkt snel vies worden. Je kan het met het blote oog niet zien, maar de handen van de gemiddelde Nederlander bevatten duizenden bacteriën. Een verzameling van de mondbacteriën van alle huisgenoten bevindt zich dus op de deurkrukken. Zorg er daarom voor dat je de mooie deurkrukken in jouw interieur vaak genoeg schoonmaakt.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment