Woning 

Je tuin aan kant? Tijd voor een nieuwe loungeset!

De eerste sneeuw is inmiddels gevallen in Nederland. Het wordt dus nu echt de hoogste tijd om je tuin winterklaar te maken. Je maait nog één keer het gras, snoeit wat er gesnoeid moet worden, veegt het pad schoon en ruimt de afgevallen bladeren op. En dan kijk je om je heen en dan zie je die oude loungeset staan. Dan is je hele tuin netjes en erger je alsnog aan dat oude ding. Je hebt er de hele zomer al over nagedacht dat er toch maar eens een andere loungeset moet komen, dus waarom pak je niet direct even door?

Bestel nu je nieuwe tuinset

Momenteel zijn de tuinsets en de tuinbanken in de sale. Het lijkt ook wel een beetje een vreemd moment om juist nu te gaan voor een nieuwe loungeset of een loungebank tuin, maar eigenlijk is dat juist heel logisch. De sets en de banken zijn nu extra goed te betalen en je bent dan nu alvast klaar voor het nieuwe jaar. En als je dan toch op de site kijkt, bestel dan ook direct accessoires. Want zeg nu zelf: die parasol is ook echt wel aan vervanging toe!

Een flink cadeau voor Sinterklaas of Kerst

Doen jullie in je gezin nog gezellig aan cadeaus met Sinterklaas en/of Kerst? Dan is de kans groot dat de kinderen ieder jaar weer flink verwend worden. Papa en mama weten, over het algemeen, maar weinig te vragen aan Sinterklaas of de Kerstman. Maar wat nu als jullie jezelf een mooie nieuwe loungeset geven voor een van deze feestdagen? Dat is tenminste een cadeau waar je flink wat jaren iets aan hebt. En, geef het maar toe, ook leuker dan weer een douchefris of een paar nieuwe sokken. Een loungeset voor het hele gezin, dat is pas een flink cadeau van Sinterklaas of de Kerstman!

Bestel online of ga naar de winkel

Je kunt alle loungesets gewoon online bestellen, maar het kan zijn dat je er toch even op wilt zitten voor je de set bestelt. En dus kun je gewoon naar de showroom om daar te gaan "proefzitten" en te ervaren welke loungeset het best bij jullie gezin past. Eten jullie graag buiten? Kies dan een set met een hoge tafel. Gaat het vooral om ontspannen een boekje lezen of muziek luistern? Kies dan voor een lougeset waarop je heerlijk kunt chillen. Ook de kleur van de set moet, natuurlijk, passen bij de sfeer die jij wilt creëren.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment