Geen categorie 

Opleiding commercieel medewerker binnendienst

Een opleiding commercieel medewerker binnendienst klinkt misschien als een opleiding voor een functie die zich vooral intern afspeelt. Maar dat is niet zo. Je hebt namelijk zowel met de interne afdelingen als de externe klanten te maken. En hoewel er commercieel in de titel zit, is de opleiding commercieel medewerker binnendienst vooral gericht op communicatie. Natuurlijk is een belangrijk onderdeel van die communicatie wel commercieel gericht. Je volgt de opleiding commercieel medewerker bij Fabius opleidingen. Daar haal je in een jaar tijd twee diploma’s.

Invulling van de opleiding

De eerste 30 lessen van de opleiding zijn namelijk de lessen die je ook volgt voor een opleiding administratief medewerker. Dit is de basis voor de opleiding commercieel medewerker binnendienst. Je leert hier onder andere over de kantoorpraktijk, toetsenbordvaardigheid en over verschillende MS Office programma’s. Ook wordt bedrijfsadministratie hier behandeld. Daarna verdiep je je nog 40 weken in de opleiding commercieel medewerker binnendienst. Dit is één van de verdiepende vervolgopleidingen die je na de administratief medewerker opleiding kunt volgen in de commerciële richting.

Eén les per week

Het voordeel van de opleiding commercieel medewerker binnendienst bij Fabius volgen is dat je maar één keer per week naar een les hoeft. De lessen duren drie uur en zijn iedere week op hetzelfde moment: van 9 tot 12 uur in de ochtend of van 7 tot 10 uur in de avond. Er zijn ruim 50 leslocaties waar je de opleiding kunt volgen en iedere locatie heeft opties voor ochtendlessen en avondlessen. Op welke dag dit precies is, verschilt wel per locatie en startdatum.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment