zoutwaterprothesenZorg 

Wil je grotere borsten?

Er zijn genoeg redenen waarom je als vrouw je borsten wilt laten vergroten, dit kan een psychische reden zijn of omdat je het gewoon mooi vindt om grotere borsten te hebben dan je nu hebt. Wat de reden ook is, het gebruik van zoutwaterprothesen is een verstandige keuze. Waar je met andere implantaten problemen kunt krijgen met de gezondheid, is dit met dit soort modellen niet aan de orde. Bij de Arenborghoeve kunnen ze je precies vertellen wat de voor en nadelen, van de verschillende implantaten zijn.

zoutwaterprothesen

Kleine ingreep

Het inbrengen van zoutwaterprothesen bij de arenborghoeve.nl is een relatief kleine ingreep, de specialisten hebben veel ervaring waardoor je er zeker van bent dat een specialist de behandeling uitvoert. In principe kan er bij iedereen een borstvergroting plaatsvinden, behalve wanneer er niet voldoende ruimte is voor de implantaten. In de praktijk komt dit weinig voor, onder de borst of bij de tepel wordt er een kleine incisie gemaakt waar de implantaat naar binnen wordt gebracht. Nadat de wond genezen is, valt deze niet op door de plaats waar deze is gemaakt.

Wanneer de behandeling klaar is

Nadat de behandeling is gebeurd, moet je er wel rekening mee houden dat er een proces van genezing bij hoort. De eerste weken na de behandeling, mag je bijvoorbeeld niets tillen, of hoog reiken met je armen. Zes weken lang is het dragen van een sport bh dag en nacht aan te raden, daarna nog drie weken alleen in de nacht. De zoutwaterprothesen hebben wat dat betreft een zelfde behandeling als andere implantaten, ook wanneer je zwanger wordt is dit geen probleem. Wel kan het gebeuren dat na een zwangerschap de borsten dan slapper zijn als daarvoor.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment